Om oss

Teater MO skapar innovativ, högkvalitativ scenkonst med fokus på barn och unga. I deras uppsättningar möts teater, clown, musik, mim, nycirkus, masker, dockor, projektion och berättarteater – en modern scenkonst för alla.
Med lekfullhet, humor och värme bjuds åskådare i alla åldrar in till nya, spännande världar att upptäcka tillsammans. Föreställningarna hyllas för den genomarbetade musiken och den väl avvägda interaktionen med publiken.
2015  Startades Teater MO av Ivan Monthan och Hanna Stenlund Monthan i samband med deras första föreställning Svanen.
2016 invigdes hemmascenen i det gamla missionshuset på Liestavägen 128 i Rimbo. Samma år knöts även Julia Westberg till gruppen och har sedan dess varit aktiv som medskapare, musiker och skådespelare i föreställningarna Havsfrun och Hur görs
bebisar? Under 2017 samarbetade Teater MO även med cirkusartisten Katarina Rosen under deras tåturné med Varieté MO.
Teater MO planerar sin verksamhet i idémöten och metodutveckling på hemmascenen i Rimbo och på Gotland. Vi arbetar kreativt och konstruktivt med utveckling av repertoar, produktioner och samarbeten. 

VERKSAMHETSSTÖD OCH PROJEKTSTÖD
Teater MO har verksamhetsstöd från Kulturrådet. Samt har fått projektstöd från Statens Musikverk, Kulturrådet, Norrtälje kommun och Roslagens Sparbanks Stiftelser.

ivan Monthan Teater MO

Ivan Monthan

Konstnärligledare/producent

Läs mer om Ivan här >>>

Hanna Stenlund Monthan

Musiker/kompositör

Läs mer om Hanna här >>>

Julia Westberg Teater MO

Julia Westberg

Musiker/kompositör/producent

Läs mer om Julia här >>>